Popis výrobku | kompletní menu - vepřové rizoto se zeleninou
Hlavní jídlo i s přílohou v dvoukomorové misce. Produkty jsou již tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu. Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Používá se při přípravě technologie CTP, kterou je možné přirovnat k známému zavařování, kdy jsou již uvařená jídla zabalena do obalu a za pomocí vysoké teploty sterilována.
Doba spotřeby až 10 let - je oficiálně certifikována Zkušební laboratoří v Hradci Králové.
EXPRES MENU nemusíte skladovat v lednici ani mrazáku. Jednoduše je uskladněte tam, kde je stabilní teplota do +30 °C a kde zároveň nebudou na přímém slunci. Krátkodobě vydrží i vyšší teplotu, např. během cesty do Chorvatska nebo při turistickém výšlapu. Během přípravy jídel nejsou použity žádné chemické přísady. Základní a jedinou přísadou jsou vždy čerstvé 100% přírodní suroviny bez chemických konzervantů.
Rizoto z vepřové plece a rýže parboiled, kterému svěží chuť dodávají rajčata, paprika, cibule a hrášek.
Způsob přípravy: 1) V mikrovlnné troubě - uvolněte fólii na protilehlých stranách misky a ohřívejte cca 2-3 minuty (900W) nebo dokud nebude jídlo teplé. 2) V horkovzdušné troubě - vložte uzavřenou misku do trouby nastavené maximálně na 130°C na cca 10 min. 3) Ve vodní lázni - vložte uzavřenou misku do hrnce s vařící vodou na cca 15 min.
Po odstranění fólie je možné pokrm konzumovat přímo z misky nebo přendat na talíř.
Složení: rýže parboiled (50 %), vepřové maso (15,8 %), lečo (25 %) (paprika, rajče, cibule), hrášek, cibule, olej řepkový, sůl kamenná, pepř.
Informace pro alergiky: neobsahuje alergeny
Skladování: Skladujte při teplotě od +1°C do +30°C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin
Doba spotřeby - 24 měsíců
Hmotnost: 400g
HOTOVÁ JÍDLA BEZ LEPKU A ÉČEK |