Popis výrobku | kompletní menu - rajská omáčka s hovězím masem a penne
Hlavní jídlo i s přílohou v dvoukomorové misce. Produkty jsou již tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu. Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Používá se při přípravě technologie CTP, kterou je možné přirovnat k známému zavařování, kdy jsou již uvařená jídla zabalena do obalu a za pomocí vysoké teploty sterilována.
Doba spotřeby až 10 let - je oficiálně certifikována Zkušební laboratoří v Hradci Králové.
EXPRES MENU nemusíte skladovat v lednici ani mrazáku. Jednoduše je uskladněte tam, kde je stabilní teplota do +30 °C a kde zároveň nebudou na přímém slunci. Krátkodobě vydrží i vyšší teplotu, např. během cesty do Chorvatska nebo při turistickém výšlapu. Během přípravy jídel nejsou použity žádné chemické přísady. Základní a jedinou přísadou jsou vždy čerstvé 100% přírodní suroviny bez chemických konzervantů.
Libový plátek hovězího masa v sladkokyselé rajské omáčce. Přílohu tvoří rýžové těstoviny penne
Způsob přípravy: 1) V mikrovlnné troubě - uvolněte fólii na protilehlých stranách misky a ohřívejte cca 2-3 minuty (900W) nebo dokud nebude jídlo teplé. 2) V horkovzdušné troubě - vložte uzavřenou misku do trouby nastavené maximálně na 130°C na cca 10 min. 3) Ve vodní lázni - vložte uzavřenou misku do hrnce s vařící vodou na cca 15 min. Po odstranění fólie je možné pokrm konzumovat přímo z misky nebo přendat na talíř.
Složení: rýžové těstoviny (38 %) (rýžová mouka, tapiokový škrob, sůl, kurkuma), hovězí maso přední (17 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), cibule, kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel) rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, cukr, citron, sůl kamenná, divoké koření.
Informace pro alergiky: celer
Skladování: Skladujte při teplotě od +1°C do +30°C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin
Doba spotřeby - 1,5 roku
Hmotnost: 350g
HOTOVÁ JÍDLA BEZ LEPKU A ÉČEK |