úvodní EXPRES MENU maso ve vlastní šťávě EXPRES MENU maso ve vlastní šťávě králičí maso na slanině ve vlastní šťávě


králičí maso na slanině ve vlastní šťávě

králičí maso na slanině ve vlastní šťávě - www.maxitrend.cz
králičí maso na slanině ve vlastní šťávě - www.maxitrend.cz
Objednací číslo: mexmas08
kategorie: maso ve vlastní šťávě
Dostupnost: na skladě
Nová cena:
169,- včetně DPH
Popis výrobku

králičí maso na slanině ve vlastní šťávě

Produkty jsou již tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu. Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Používá se při přípravě technologie CTP, kterou je možné přirovnat k známému zavařování, kdy jsou již uvařená jídla zabalena do obalu a za pomocí vysoké teploty sterilována.

Doba spotřeby až 10 let - je  oficiálně certifikována Zkušební laboratoří v Hradci Králové.

EXPRES MENU nemusíte skladovat v lednici ani mrazáku. Jednoduše je uskladněte tam, kde je stabilní teplota do +30 °C a kde zároveň nebudou na přímém slunci. Krátkodobě vydrží i vyšší teplotu, např. během cesty do Chorvatska nebo při turistickém výšlapu.
Během přípravy jídel nejsou použity žádné chemické přísady. Základní a jedinou přísadou jsou vždy čerstvé 100% přírodní suroviny bez chemických konzervantů. Pokrmy jsou bez lepku.

Kousky králičího masa naložené s cibulkou a slaninou, dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.

NÁŠ TIP! Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů.

Způsob přípravy:
1) V mikrovlnné troubě - přendejte jídlo ze sáčku a ohřívejte cca 2-3 minuty (900W) nebo dokud nebude jídlo teplé.
2) Ve vodní lázni - vložte uzavřený sáček do hrnce s vařící vodou na cca 15 min.
3) Přendejte jídlo do hrnce nebo pánve a ohřejte na sporáku

Sáček není možné ohřát v mikrovlnné troubě - jídlo se musí ze sáčku vyndat


Složení:

králičí maso hřbet (83 %), uzená slanina (vepřové sádlo) (8 %), cibule, sůl kamenná.

Informace pro alergiky:

neobsahuje alergeny

Hmotnost:
300g

HOTOVÁ JÍDLA BEZ LEPKU A ÉČEK.

[Přeskočit navigaci]

Hledat

Značky
Přihlásit se