úvodní EXPRES MENU polévky EXPRES MENU polévky hovězí vývar se zeleninou dvě porce


hovězí vývar se zeleninou dvě porce

hovězí vývar se zeleninou dvě porce - www.maxitrend.cz
hovězí vývar se zeleninou dvě porce - www.maxitrend.cz
Objednací číslo: mexpol09
kategorie: polévky
Dostupnost: na skladě
Nová cena:
109,- včetně DPH
Popis výrobku

hovězí vývar se zeleninou dvě porce

Produkty jsou již tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu. Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Používá se při přípravě technologie CTP, kterou je možné přirovnat k známému zavařování, kdy jsou již uvařená jídla zabalena do obalu a za pomocí vysoké teploty sterilována.

Doba spotřeby až 10 let - je  oficiálně certifikována Zkušební laboratoří v Hradci Králové.

EXPRES MENU nemusíte skladovat v lednici ani mrazáku. Jednoduše je uskladněte tam, kde je stabilní teplota do +30 °C a kde zároveň nebudou na přímém slunci. Krátkodobě vydrží i vyšší teplotu, např. během cesty do Chorvatska nebo při turistickém výšlapu.
Během přípravy jídel nejsou použity žádné chemické přísady. Základní a jedinou přísadou jsou vždy čerstvé 100% přírodní suroviny bez chemických konzervantů. Jídla jsou bez lepku.

Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny.


NÁŠ TIP!
Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Zahřeje a posílí vždy, když je to potřeba.

Způsob přípravy:
1) V mikrovlnné troubě - přendejte jídlo ze sáčku a ohřívejte cca 2-3 minuty (900W) nebo dokud nebude jídlo teplé.
2) Ve vodní lázni - vložte uzavřený sáček do hrnce s vařící vodou na cca 15 min.
3) Přendejte jídlo do hrnce nebo pánve a ohřejte na sporáku

Sáček není možné ohřát v mikrovlnné troubě - jídlo se musí ze sáčku vyndat


Složení:

hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti, cibule, česnek, bobkový list, nové koření, pepř, sůl), směs zeleniny (mrkev, celer, petržel) (23 %), hovězí maso (15 %), sůl kamenná, pepř.

Informace pro alergiky:

celer

Hmotnost:
600g

HOTOVÁ JÍDLA BEZ LEPKU A ÉČEK.

[Přeskočit navigaci]

Hledat

Značky
Přihlásit se